LAGERHOTELL OG NETTBUTIKK

LAGERHOTELL/NETTBUTIKK

Riggen står klar!
Hos oss oppnår du stordriftsfordeler fra første ordre. Vi tar ansvar for et profesjonelt lagerhold av dine varer og sørger for en optimal vareflyt.

Vi integrerer nettbutikkløsninger med vårt lagerstyringssystem, noe som gir høy effektivitet og kvalitet for alle parter. Nettbutikk kan lages som en åpen salgskanal med kortbetaling / faktura, eller om du ønsker å benytte den som en («lukket-pålogging») bestillingsportal mellom forskjellige aktører / samarbeidspartnere.

LAGERHOTELL

Vårt lager er et høylager, basert på reoler i Europall mål og plukkhyller. Vi har også muligheter for gulvlagring og lagring på uteområde.
Godkjenning av Mattilsynet foreligger og er til rådighet for våre kunder.

Vi lagrer en mengde varer i ulike størrelser, og har muligheter som vil imøtekomme dine behov. Lagerstyring med lokasjon, serienummerhåndtering, sporingsinformasjon, holdbarhetsdato, varianthåndtering og en mengde ulike rapportmuligheter håndteres i våre systemer.

NETTBUTIKK

Mange av våre kunder har valgt nettbutikkløsning gjennom oss. Vi effektuerer alle ordre samme- eller påfølgende arbeidsdag. Vår standard nettbutikk dekker de fleste kunders behov, og kan tilpasses ved behov for dette..
Ordrer mottatt før klokken 9.00 vil bli behandlet og sendt fra oss samme dag. Når varene blir hentet sendes bekreftelse (e-post eller sms) til kunden om at varen er på vei. Det gir kundene en positiv opplevelse – og deg et godt renommé i markedet.