ALLE TJENESTER

Vi er en nøytral partner når det gjelder distribusjon.
Vår lange og brede erfaring innen 3.partslogistikk, som gjør at vi kan hjelpe deg med å finne de gunstige transport- og fraktløsninger for dine produkter. Vi har gode transport-/fraktavtaler med forskjellige distributører og forsøker alltid å finne den gunstige og passende løsning for våre kunder. Om du har egen transportavtale og gjerne vil benytte deg av den, kan du det.

Vårt lager er et høylager, basert på reoler i Europall mål og plukkhyller. Vi har også muligheter for gulvlagring og lagring på uteområde.

Godkjenning av Mattilsynet foreligger og er til rådighet for våre kunder.
Vi lagrer en mengde varer i ulike størrelser, og har muligheter som vil imøtekomme dine behov. Lagerstyring med lokasjon, serienummerhåndtering, sporingsinformasjon, holdbarhetsdato, varianthåndtering og en mengde ulike rapportmuligheter håndteres i våre systemer.

DM-Kampanje, Vareprøver utsendelser, Gavepakking, Masseutsendelser, Adresseetiketter, Prepakking, Ompakking, Feilretting (merking), Emballering – Emballasje, Montering av display / sjokkselger, Plasting / foliering

Mange av våre kunder har valgt nettbutikkløsning gjennom oss. Nettbutikkene kan settes opp som en åpen salgskanal med kortbetaling / faktura, eller som en lukket (pålogging) bestillingsportal. Vi effektuerer alle ordre samme- eller påfølgende arbeidsdag. Vår standard nettbutikk dekker de fleste kunders behov, men kan tilpasses.

Import av ordregrunnlag fra nettbutikk eller manuell punching fra mottak av e-post eller tlf. fra kunde. Ordre, Plukkliste, pakkseddel og ordrebekreftelse håndteres i vårt system. Fakturering og rapportering etter avtale.

Logistikkhuset har en egen pakkeavdeling for manuell håndtering av materiell. Dette gjør oss i stand til å løse pakkeoppdrag i de fleste formater.

Print av brev og konvolutter. Sort/hvit og farger. Fletting av adresser i brev og på konvolutter. Etikett printing.

Vi skreddersyr løsning for retur av produkter. Enkeltforsendelser eller samlet tilbakelevering fra butikker / kjede, bedrifter eller privat. Test og kontroll etter gitt prosedyre.